Teraz na antenie:

Kulinaria Praskie: Setki Powodów i ich Brand’y New Tatar

Tatar wołowy, brandy, tabasco, żółtko confit,
grzanka z razowego chleba na zakwasie
z masłem brandy i zielonym pieprzem.

Tak wygląda skład wyjątkowego dania serwowanego w restauracji Setki Powodów na Placu Konesera. Polecamy!

Udostępnij

Rock’n’Roll is King!

TR: Poszliśmy do klubu „VooDoo” po raz drugi w tym miesiącu, tym razem na imprezę „Kali-Imba”, organizowaną przez Studio Kalifornia. Samo studio nagraniowe powstało w

Read More »

Jakie narzędzia do remontu mieszkania?

Planujesz remont mieszkania i zastanawiasz się, jakie narzędzia będą najlepsze do realizacji Twoich planów? Odkryj szeroką gamę profesjonalnych narzędzi w Centrum Technicznym Gałązka, w tym

Read More »