Tatar wołowy, brandy, tabasco, żółtko confit,
grzanka z razowego chleba na zakwasie
z masłem brandy i zielonym pieprzem.
Tak wygląda skład wyjątkowego dania serwowanego w restauracji Setki Powodów na Placu Konesera. Polecamy!
Tatar wołowy, brandy, tabasco, żółtko confit,
grzanka z razowego chleba na zakwasie
z masłem brandy i zielonym pieprzem.
Tak wygląda skład wyjątkowego dania serwowanego w restauracji Setki Powodów na Placu Konesera. Polecamy!
Proszę o krótki rys historyczny. Skąd pomysł na – akurat tak egzotyczną –nazwę? Czy istnieją jakieś powiązania z zach. Ameryką?Trudno powiedzieć, kiedy pierwszy raz pod
TR: Poszliśmy do klubu „VooDoo” po raz drugi w tym miesiącu, tym razem na imprezę „Kali-Imba”, organizowaną przez Studio Kalifornia. Samo studio nagraniowe powstało w
Drodzy Słuchacze, Radio Praga uczestniczyło w uroczystej 32. Gali Paszportów Polityki dla wybitnych młodych twórców i artystów. Kapituła tygodnika POLITYKA wyłania laureatów w siedmiu kategoriach
Pracownik Urzędu Dzielnicy Praga Płn. – Szymon Gąsienica ( na zdjęciu poniżej) objaśnia nam jak prostym i skutecznym narzędziem zmian na lepsze, może być finansowanie
Planujesz remont mieszkania i zastanawiasz się, jakie narzędzia będą najlepsze do realizacji Twoich planów? Odkryj szeroką gamę profesjonalnych narzędzi w Centrum Technicznym Gałązka, w tym
Zapraszamy na pierwszy w Nowym Roku odcinek programu Konkretne Rozmowy o Książkach. MichałBarton będzie w nim rozmawiał z Wojciechem Ladą o jego książce pod tytułem