Kulinaria Praskie: Setki Powodów i ich Brand’y New Tatar

Tatar wołowy, brandy, tabasco, żółtko confit,
grzanka z razowego chleba na zakwasie
z masłem brandy i zielonym pieprzem.

Tak wygląda skład wyjątkowego dania serwowanego w restauracji Setki Powodów na Placu Konesera. Polecamy!

Udostępnij

Pan Artur Lisowski w RadioPraga.pl

Serdecznie zapraszamy do wysłuchania bardzo ciekawej rozmowy Marcina Sobalskiego z Panem Arturem Lisowskim z wykształcenia kulturoznawcą, politologiem, PR-owcem i prawnikiem. Na co dzień pracuje jako project

Read More »

Małpoludy w RadioPraga.pl

Drodzy Słuchacze! Cóż to sie działo w ostatnią sobotę?!. Gościł na antenie radia zespół Małpoludy! Redakcyjna koleżanka Ewelina Kotlicka przeprowadziła w naszym studio rozmowę z

Read More »